Maakt werk van uw conflict

Waarom kiest u voor mediation?

Een conflict is altijd een persoonlijke zaak. Of het nu een geschil in uw bedrijf of een stukgelopen huwelijk is, het gaat u aan het hart. Wanneer u er met de andere partij niet uitkomt, kunt u ervoor kiezen om naar de rechter te stappen. De rechter beslist dan over de uitkomst. Wilt u zelf invloed hebben op het vervolg? Dan kiest u voor 2B Secure Mediation in Gulpen (Limburg). Samen met alle betrokken partijen werk ik naar een oplossing waar iedereen mee verder kan.

Een oplossing voor elk conflict

wat is mediation?Een mediator is een bruggenbouwer met oog voor de belangen van alle partijen. Een mediator brengt ingewikkelde en vaak abstracte problemen terug naar een concreet en begrijpelijk niveau. Vaak wordt de oplossing door deze analyse al zichtbaar en laten conflicten zich snel oplossen. Ik communiceer de gevonden oplossing helder en begrijpelijk en bevorder daarmee de acceptatie door partijen.

2B Secure Mediation werkt samen met The Lime Tree Mediation & Coaching Company. Zij zijn actief op alle gebieden van mediation en hebben vestigingen door het hele land. Lees meer over deze samenwerking in de brochure.

Wilt u een oplossing voor uw arbeidsconflict of zoekt u een bemiddelaar bij uw echtscheiding? Maak dan nu een afspraak met registermediator Rudi Mertens.