Maakt werk van uw conflict

Over registermediator Rudi Mertens

Ik heb een brede ervaring als accountmanager levensverzekeringen. In deze functie heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van individuele en collectieve pensioenregelingen, hypotheken en alle overige levensverzekeringsproducten. Om mijn kennis nog verder te verrijken heb ik na het behalen van het diploma Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) ook een opleiding tot mediator afgerond. In de opleiding specialiseerde ik me op de gebieden arbeid en ziekteexit-mediation en echtscheidingsmediation. Ondertussen ben ik al geruime tijd werkzaam als MfN-registermediator daarnaast ben ik ook geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Onafhankelijke bemiddeling bij 2B Secure Mediation

Ik heb de overtuiging dat een transparant, onafhankelijk en professioneel advies alleen mogelijk is op declaratiebasis. Daarom ben ik 2B Secure Mediation gestart. Hier ben ik in staat om de vaak ingewikkelde situaties te doorgronden, op juiste waarde te schatten en te vertalen in begrijpelijke communicatie. Bij relationele conflicten geef ik alle partijen de tijd en ruimte om ook gevoelens een plek te geven in de mediation. Tijdens bemiddeling van zakelijke conflicten houd ik zowel persoonlijke belangen als wet- en regelgeving in het oog. Ik spreek de taal van de ondernemer, maar begrijp ook de werknemer, waardoor ik alle partijen weet te bereiken.

Mijn ervaring in de rol van ambassadeur voor de verzekeraar en tegelijkertijd die van spreekbuis voor de tussenpersoon, heeft mij gevormd tot bruggenbouwer met oog voor de belangen van alle partijen. Ingewikkelde en vaak abstracte problemen breng ik terug naar een concreet en begrijpelijk niveau. Vaak wordt de oplossing door deze analyse al zichtbaar en laten conflicten zich snel oplossen.

Registermediator

Ik ben MfN-registermediator. Dat geeft u de zekerheid dat u met een goed opgeleide mediator praat, die aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet en die volgens vastgestelde regels werkt. De titel MfN-registermediator is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), de stichting die het MfN-register beheert en onderhoudt, de titel mogen voeren.

Financieel advies

Naast bemiddeling bij uw conflict, bied ik u ook advies op financieel gebied. Ik sta in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) en geef u deskundig financieel en fiscaal advies bij uw scheiding.

Met 2B Secure Mediation uit Gulpen, Limburg weet u dat uw conflict wordt opgelost.